sleutel slijpen op code
ONLINE AUTOSLEUTEL BIJMAKEN VANUIT UW LUIE STOEL sleutel slijpen op code

sleutel slijpen op code
Laat u uw autosleutel liever bijmaken vanuit uw luie stoel? Ook dat kan bij ons! Als u uw sleutelcode aan ons doorgeeft, kunnen wij op basis daarvan een autosleutel voor u bijmaken. Deze krijgt u vervolgens op maat geslepen (maar niet geprogrammeerd)  thuisgestuurd. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Eindhoven, Arnhem of verder weg woont woont en geen tijd hebt om speciaal voor een sleutel naar Alblasserdam te rijden. Daarnaast is het in een aantal gevallen ook mogelijk om uw sleutel naar ons op te sturen zodat wij deze kunnen kopiëren. Nadat wij uw sleutel op maat hebben geslepen en geprogrammeerd, sturen wij de autosleutel compleet met startonderbreker naar u terug. sleutel slijpen op code

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET BIJMAKEN VAN AUTOSLEUTELS? sleutel slijpen op code

sleutel slijpen op code
De kosten voor het bijmaken van een autosleutel variëren per merk en per sleutel. Bij Autosleutels.info kunnen we vrijwel alle autosleutels van gangbare merken (Opel, Peugeot, Volkswagen en nog veel meer) bijmaken voor prijzen die in veel gevallen meer dan de helft lager zijn dan bij uw dealer! Wilt u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onze service en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte met de kosten voor het bijmaken van uw autosleutel. sleutel slijpen op code

A

UTOSLEUTELS BIJMAKEN: PROFESSIONEEL, BETAALBAAR EN SNEL

Wilt u een autosleutel laten bijmaken? Autosleutels.info is dé online specialist voor het professioneel bijmaken van een autosleutel. Sleutels van Autosleutels.info bieden dezelfde kwaliteit als sleutels van de dealer, maar zijn veel goedkoper en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Daardoor laat u bij Autosleutels.info een topkwaliteit sleutel bijmaken voor lagere kosten én met een kortere levertijd.

AUTOSLEUTEL KWIJT? LAAT EEN AUTOSLEUTEL BIJMAKEN!

De meeste auto’s worden standaard met twee autosleutels geleverd: een sleutel met afstandsbediening en een reservesleutel welke vaak alleen een contactsleutel zonder  afstandsbediening is. Bent u één van beide sleutels kwijt en heeft u nog maar één sleutel over? Dan is het verstandig om een extra autosleutel te laten bijmaken, zodat u niet in de problemen komt wanneer uw laatste sleutel bijvoorbeeld defect raakt. Autosleutels.info heeft een zeer uitgebreid assortiment autosleutels van vrijwel alle gangbare merken op voorraad (zowel origineel OEM als aftermarket),  waardoor u snel over een extra autosleutel beschikt.

EXTRA AUTOSLEUTEL BIJMAKEN MET AFSTANDSBEDIENING

Bij Autosleutels.info behoort het tot de mogelijkheden om een autosleutel te laten bijmaken met afstandsbediening. Mogelijk heeft u hierover al contact gehad met uw dealer. Wist u dat het bij Autosleutels.info in veel gevallen meer dan de helft goedkoper is om een extra sleutel met afstandsbediening bij te laten maken dan bij de dealer?! Daarbij zijn vrijwel al onze sleutels uit voorraad leverbaar, terwijl de wachttijd bij uw dealer al snel twee weken bedraagt. Laat daarom uw autosleutel bijmaken via Autosleutels.info!

EXTRA AUTOSLEUTEL BIJMAKEN MET STARTONDERBREKER (CHIP)

Ook het bijmaken van een autosleutel met startonderbreker is mogelijk bij Autosleutels.info. Sleutels met startonderbreker (ook wel aangeduid als transpondersleutel) kunnen wij ter plekke voor u op maat slijpen als u uw huidige autosleutel meeneemt. U kunt hier gewoon op wachten: met een kwartiertje is uw nieuwe sleutel op maat gemaakt! Moet uw sleutel ook geprogrammeerd worden? Reken dan op circa twintig minuten extra wachttijd.

sleutel slijpen op code

error: Content is protected !!